Ingredients

Per a 4 comensals:

  • 1,5 litres de brou de cuit.
  • 200 gr. de costella de porc trossejada.
  • 500 gr. d’arròs.
  • 250 gr de cigrons cuits.
  • 2 tomàquets madurs partits.
  • 3 patates tallades a rodanxes.
  • 4 botifarres de ceba.
  • 100 gr. de cansalada de porc.
  • 1 cap d’alls.
  • Safrà o colorant alimentari groc.
  • Sal.

Preparació

  • Posar el forn en marxa, perquè vagi escalfant.
  • A la cassola de fang, sobre el foc de la cuina, sofregir el cap d’all, les costelles i la cansalada.
  • Un cop daurats, afegir l’arròs i els cigrons, que també es sofreirán lleugerament.
  • Afegir finalment les patates, tallades a rodanxes gruixudes, i les botifarres. Sofregir.
  • Afegiu-hi el brou de cuit, bullint, i el safrà o el colorant.
  • Posar al forn la cassola i baixar la temperatura de l’forn a 180-200 graus.
  • Deixar coure durant 40 minuts
  • Un cop cuit, treure la cassola de forn i deixar reposar el plat durant 5 minuts.