Ingredients
Per a 4 comensals:
- 1,5 litres de brou de cuit.
- 200 gr. de costella de porc trossejada.
- 500 gr. d’arròs.
- 250 gr de cigrons cuits.
- 2 tomàquets madurs partits.
- 3 patates tallades a rodanxes.
- 4 botifarres de ceba.
- 100 gr. de cansalada de porc.
- 1 cap d’alls.
- Safrà o colorant alimentari groc.
- Sal.
Preparació
- Posar el forn en marxa, perquè vagi escalfant.
- A la cassola de fang, sobre el foc de la cuina, sofregir el cap d’all, les costelles i la cansalada.
- Un cop daurats, afegir l’arròs i els cigrons, que també es sofreirán lleugerament.
- Afegir finalment les patates, tallades a rodanxes gruixudes, i les botifarres. Sofregir.
- Afegiu-hi el brou de cuit, bullint, i el safrà o el colorant.
- Posar al forn la cassola i baixar la temperatura de l’forn a 180-200 graus.
- Deixar coure durant 40 minuts
- Un cop cuit, treure la cassola de forn i deixar reposar el plat durant 5 minuts.